Visby är kul för hela familjen.

I Visby finns det alltid något att göra. Fullt ös på Kneippbyn kan mixas med skönt häng på Kallis eller en stund i grönskan på Botaniska Trädgården. Här har vi samlat några av våra favoritaktiviteter.

DBWs botaniska trädgård DBW Botaniska Trädgården har långa anor. I mer än 150 år har den legat på sin plats vid stranden, skyddad av Visby ringmur. Njut av naturens lugnande effekt.

KallisVisby stoltsera med en egen sandstrand. Förutom havsbadare och soldyrkare är ”Kallis”, kallbadhuset, ett mecka för partygänget. Kallis är utnämnd till Europas bästa beach club.

KneippbynKneippbyn är paradiset för alla barn, oavsett ålder. Höjdpunkten är förstås Villa Villekulla och den dagliga Pippi-föreställningen. Men här finns också ett fantastiskt vattenland och en drös andra aktiviteter. Det går bussar till Kneippbyn från Visby på sommaren.

visbyringmurVisby vore inte Visby utan sin ringmur. Det är en av Sveriges största byggnadsverk och väl värt en lång promenad. På länken enda hittar du en bra guide över de olika tornen och platserna på vägen.

ShoppingGotland är känt för sina fantastiska konsthantverk. På de stora shoppinggatorna, Adelsgatan och Hästgatan, hittar du både genuint hantverk och mer traditionell shopping.