Till Visby kan du komma från hela landet

Det är lätt att ta sig till Gotland från nästan hela landet. Det går både flyg och färjor, året om. Tänk på att boka biljetter i god tid under högsäsong. Om ni åker båt med bil, pröva alltid ”Alla+bilen”-alternativet för bokningen. Det ger de billigaste biljetterna i de flesta fall.

destinationgotlandDestination Gotland har person- och bilfärjor på sträckorna Visby-Oskarshamn och Visby-Nynäshamn.

Gotlandsbåten HCS Express och Gotlandsbåten planerar att dra igång snabb båttrafik Visby-Nynäshamn och Visby-Västervik. Planerad trafikstart är april 2016.

Från hamnen kan du ta dig med taxi eller promenera om du inte har med dig egen bil. Lägenheten ligger ca 10 minuters promenad från hamnen.
» Läs mer och boka taxi.

gotlandsflyg Gotlandsflyg har direktavgångar till och från Bromma, Göteborg och Malmö med anknytningar till flera orter runt om i Sverige. På sommaren finns det direktflyg till Sundsvall, Umeå, Norrköping, Ängelholm och Helsingfors.

Malmö Aviation Malmö Aviation flyger mellan Visby och Bromma. De har även anknytningsflyg till flera orter runt om i Sverige.

norwegian_to_png Norwegian flyger direkt mellan Visby och Arlanda eller Oslo under sommaren.

SAS SAS flyger mellan Visby och Arlanda med anknytningar till hela Sverige och hela världen.

Från flyget kan du ta dig med taxi, hyrbil eller buss. Buss 61 går från Visby flygplats vägskäl till Visby busstation eller Visby hamnterminal.
» Läs mer och boka taxi.
» Boka hyrbil.
» Reseplaneraren för buss.